Consells agrícoles 11 | Agronec'89

Consells agrícoles 11

28/01/2016

Plantar i sembrar:Al hort,  bledes, cols, escaroles, cebes, enciams, bròquils. Llavors de patates, espinacs, julivert, faves, pèsols, porro i alls. Al jardí, marialluïsa, roselles, violetes, clavell xinés, malva florida. Tenim l’oportunitat de sembrar les  bulboses de primavera, com jacints, narcisos, anemones, safrà, amaril·lis, assutzena, crocus, fressies, iris, tulipes, etc.

Tractaments:Fruiters, de fulla caduca realitzar tractament d’hivern mullant molt bé del terra fins els brots més llunyans, d’aquesta manera eliminem restes de fongs i insectes amagats a la pell. Els de fulla peremne tractar només si ha plaga. Oliveres, si estan netes no cal tractar. Al hort , vigilar les erugues de la carxofera, escaroles, enciams, api, cols i coliflor. A la vinya, no cal tractar. Al jardí, tractar si han les paneroles en el lloure, heures i coníferes.

Tractar sempre amb productes autoritzats tan en cultius ecològics, producció,integrada com convencional i respectar el termini de seguretat.

Posted in General


Us de les cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies