Consells agrícoles 9 | Agronec'89

Consells agrícoles 9

03/12/2015

Plantar i sembrar:Al hort, alls, cebes, cols d’estiu, espinac d’hivern, faves i pèsols. Al jardí, poques plantes podem sembrar o plantar. Si més no, podem decorar i omplir espais deficitaris amb plantes florides de temporada com ciclàmens, matrimonis, violes i pensaments.

Tractaments:Fruiters:  Els arbres amb fulles parcialment o totalment caigudes, realitzar un tractament amb coure per cicatritzar. Oliveres: tractar amb coure per cicatritzar ferides només els camps extensius on s’hagi collit a màquina, d’aquesta manera evitarem les formacions de “berrugues” a la fusta causades per un bacteri. Hort: Cal vigilar els diferents fongs visibles de les carxofes, faves, pèsols, ceba, api i bleda. Només tractar on hi hagi presència d’ells. Vinya: No cal aplicar. Jardí: Tractar les coníferes mes afectades per fong i paneroles de la primavera i estiu. Els pins on hi hagin presència de erugues de processionària, cal tractar mullant bé.

Tractar sempre amb productes autoritzats tan en cultius ecològics, producció integrada com convencional i respectar el termini de seguretat.

Posted in General


Us de les cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies