Consells agrícoles 8 | Agronec'89

Consells agrícoles 8

26/11/2015

Vinya. És poden començar a podar només les vinyes on els pàmpols han caigut del tot. Si és trobem ceps afectats per malalties de fusta, cal podar-los en tisores diferents, treure el màxim de fusta afectada, deixar fusta nova i aplicar producte cicatritzant.

Horta. Cal controlar els regs als pèsols, faves, alls, calçots, cols, escaroles, etc.,  ja que en regs curts i no abundants evitarem la excessiva humitat en les arrels i tronc per que no és desenvolupin els fongs malignes que poden parasitar i destruir les plantes

Fruiters. Comença la collita dels cítrics. Aquest any les flors han quallat molt bé en general i s’espera una bona collita. Cal collir-los sempre tallant pel mànec i no estirant.

Olivera. Estem en plena collita d’olives pràcticament en totes les zones. Degut a la tardor càlida que estem tenint, cal collir-les el més ràpid possible, ja que maduren mol ràpid i poden caure si ens arriba el vent.

Jardí. Tenim en floració per collir els clavells i crisantems amb tota la seves varietats de colors i mides, ideals per decorar, ja que perduren molts dies.

Posted in General


Us de les cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies