Consells agrícoles 7 | Agronec'89

Consells agrícoles 7

05/11/2015

Plantar i sembrar: Al hort: Varietats de cols i broqui. Pastanaga, naps, espinacs d’hivern i els alls per grans secs, que millor que siguin d’origen gironí o manxec. Al jardí: clavell xinés, malva florida, bulboses de tardor, com jacints, narcisos, anemones, safrà, amaril·lis, assutzena, crocus, fressies, iris, tulipes, etc.

Tractaments:Fruiters:  Esperar a la caiguda de les primeres fulles per tractar, excepte pereres i noguers, que s’han de tractar per prevenir la bactèria(brot negre). Els cítrics la panerola i minadora de fulla. Oliveres: no podem tractar-les per la mosca amb productes convencionals, per poc marge de plaç de seguretat, excepte el cultiu ecològic que és més curt.  Al hort: les erugues en general del cultius, els fongs de les bledes, apis, enciams i bacteri de les cols, enciams i tomacó. A la vinya: cap aplicació.  Al jardí: erugues en general, oïdi de euonymus, roia del roser i gerani.

Tractar sempre amb productes autoritzats tan en cultius ecològics, producció,integrada com convencional i respectar el termini de seguretat.

Posted in General


Us de les cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies